Ajankohtaista

Verkkosaaren telakka-alueen vuokrasopimus on allekirjoitettu.
Korjausten alkamiselle ei ole vielä tarkkaa aikaa, eikä sen kestoakaan vielä tiedetä.
Sataman vuokrasopimus on voimassa 31.12.2027 asti.
Keittiö ja sali eivät ole remontin aikana käytettävissä.
Pajalahteen on vuokrattu uusi toimistokontti, josta klubisihteerin tavoittaa toimiston aukioloaikoina.
Naisjaosto järjestää perinteiset syyslystit perjantaina 7.9. klo 19.00 Pohjoisrannan klubitalolla.
Suunitteilla on retki Utön tai Jurmon maisemiin maaliskuun 22.-24. päivinä. Meno kimppakyydeillä, saareen ja sen luontoon ja historiaan tutustumista ja majoittuminen hotelliin (Utö) tai vieraskotiin (Jurmo)
Kevätkokous 14.3. vahvisti klubin tilinpäätöksen ja myönsi vastuuhenkilöille vastuuvapauden. Kokouksen jälkeen jaettiin merkkejä ja palkintoja aktiivisille klubilaisille.
Hallituksen toisessa kokouksessa hyväksyttiin uusia jäseniä, päätettiin aloittaa ystävyysseuratoiminta, käytiin läpi tilinpäätöstä ja mietittiin uutta strategiaa.
SMK ja Mathildan Meriseura ry ovat sopineet ystävyysseuratoiminnasta, joka tarkoittaa sitä, että SMK:n jäsenillä on loistava mahdollisuus pitää Mathildan satamaa saaristomeren kotisatamanaan. Saamme myös reippaan alennuksen normihinnoista kun kerromme olevamme SMK:sta.
SMK - Suomen moottoriveneklubi ja NJK - Nyländska Jaktklubben aloittavat yhteistyön.
Klubin toiminnan kokoava käsikirja on päivitetty ja tuotu pdf-muodossa verkkosivustolle. Käsikirja on tehty sekä suomen että ruotsin kielellä.
Vapaaehtoiset seuramme jäsenet ovat esittelemässä SMK:n koulutustoimintaa niin nuorille kuin aikuisillekin venemessuilla ständillä 6d80 messukeskuksessa.
Vestintälautakunta on aloittanut toimintansa osin uusin voimin. Ohessa muutama poiminta vuoden ensimmäisestä kokouksesta.
Uusi hallitus on kokoontunut ensimmäistä kertaa. Ensi töikseen se asetti mm. lautakunnat ja päätti ryhtyä kertomaan toiminnastaan entistä avoimemmin: jatkossa kokouksista tehdään pikku-uutinen klubin verkkosivulle.
Suomen Moottoriveneklubin 9.11.2017 pidetty syyskokous valitsi John Holmströmin klubin kommodoriksi vuodelle 2018.
Tule torstaina syyskokoukseen vaikuttamaan klubin tulevaisuuteen! Kokouksessa tiedossa kommodorivaali ja muita jännittäviä henkilövalintoja.
Veneille on varattu neljä yhteisnostoaikaa.
Seuramme saari Grynnan esiintyy Meidän maamme - Vårt land -ohjelmassa (kohdassa 18:53 - 19:18).
Rajavartiolaitoksen julkaisemassa oppaassa kerrotaan mm. erilaisista hätämerkinantovälineistä ja muista turvalaitteista, niiden käytöstä ja soveltuvuudesta eri vesialueille.
Etsitkö laituripaikkaa veneellesi ja hyvää veneseuraa? SMK:n satamissa Kruununhaassa ja Lauttasaaressa on tarjolla venepaikkoja niin pienille kuin isommillekin veneille.
SMK:ssa marraskuussa alkaneeseen käytännönläheiseen veneilykoulutukseen osallistuu viisi klubilaista ja neljä junnuohjaajaksi koulutettavaa nuorta.
Suomen Moottoriveneklubin kevätkokous pidettiin 14.3.2017. Yhteisten asioiden teen uurastavia klubilaisia huomioitiin merkein ja palkinnoin. Varsinaisessa kokouksessa päätettiin edellinen toimintavuosi.
Brig-veneiden maahantuoja Marinew on uusi pääsponsori Subaru Nordicin rinnalla.
Aktiivisessa klubissamme tapahtuu kaikenlaista. Muistathan, että meneillään olevia ja tehtyjä asioita kannattaa jakaa muillekin.
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto on myöntänyt kahdelle valppaalle klubilaiselle - Kari Tammeliinille ja Timo Tohkaselle - hengenpelastusmerkit.
Fårholmenin regatta on klubin suosituimpia tapahtumia. Regatassa jäsenet purjehtivat kilpaa ja veneisiin toivotaan miehistöksi myös moottoriveneilijöitä. Tässä yhden sellaisen kokemuksia tuulisesta kisasta 15.8.2016.
Suomen Moottoriveneklubi on käynnistänyt strategiatyön. Työn pohjaksi haemme palautetta klubin palveluista ja toimintamuodoista sekä niiden tärkeydestä klubilaisille. Samalla haetaan uusia ajatuksia ja aloitteista toimintaan. Pyydämme klubilaisia vastaamaan kyselyyn 23.6.2016 mennessä jäsensivuillamme. Tunnukset löytyvät SMKInfon uutisesta.
Klubin vuosikirja kolahtaa toukokuun aikana jäsenten postiluukuista. Nyt voit jo tutustua siihen verkossa.
Naisjaosto on kaikille klubin naisille avoin yhteisö, joka on nyt saanut uudet vetäjät: Virva Pitsinki on puheenjohtaja ja Paula Erla toimii sihteerinä ja rahastonhoitajana.
SMK:n Facebook-ryhmä edistää jäsenten välistä yhteydenpitoa.
Pajalahden Veneilykoulun viestintä ja ilmoittautuminen uudistuvat. Uusimmat tiedot löytyvä sivulta PaVe.fi ja kursseille ilmoittautuminen tapahtuu samassa osoitteessa.
Suomen Purjehdus ja Veneily ry palkitsi kauden päättäjäisissä 21.11.2015 kauden parhaita saavutuksia. Suomen Moottoriveneklubi sai tunnustusta vuoden 2015 junioriseurana.
Klubin saaret Grynnan ja Fårholmen on saatettu talviteloille. Liput on laskettu, saunat suljettu, vedet tyhjennetty ja sisääntuloväyliä osoittavat merimerkit poistettu. Paljon on vuoden aikana tehty saariympäristöjen ja peruspalvelujen eteen. On hyvä odottaa uutta veneilykautta.
Lasten ja Nuorten Veneilykoulun toimintavuosi oli vilkas ja päättyi syyskuun viimeisellä viikolla. Kausi alkoi vesipelastuskursseilla helmi-huhtikuussa. Yli kesäkauden kestäneiden veneilykoulun tiistai-iltojen lisäksi järjestettiin kesän aluksi Pajalahdessa päiväleirit ja Snäcknäsin viikkoleiri sekä Fårholmenin leiri elokuussa.
Helsingin kaupungin Kaupunkisuunnitteluvirasto pyysi Suomen Moottoriveneklubi ry:n näkemystä Lohiapajalahden asemakaavaehdotuksesta. Kannanotto jätettiin 10.9.2015.
Jos haluat mukaan jaoston toimintaan ja saada ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista, ilmoita sähköpostiosoitteesi klubin toimistoon.
Karttakeskus ja Suomen Purjehdus ja Veneily ovat solmineet yhteistyösopimuksen lokakuun alusta. Yhteistyö tuo SPV:n seurojen jäsenille merkittävän uuden jäsenedun, sillä Karttakeskus tarjoaa liiton jäsenille alennuksia sen omista sekä Liikenneviraston kartoista. Alennukset koskevat myös Karttakeskuksen muita veneilytuotteita.
Kiuas on paikoillaan ja antaa hyvät löylyt.
Klubin saarissa ahkeroitiin jälleen talkoissa 6.-7.6.2015
Aurinko paistoi, ja seura oli mitä parhainta.
RSS ATOM