Klubin hallituksen kokouksesta 14.2. poimittua

5.3.2018

Hallituksen toisessa kokouksessa hyväksyttiin uusia jäseniä, päätettiin aloittaa ystävyysseuratoiminta, käytiin läpi tilinpäätöstä ja mietittiin uutta strategiaa.

Kokouksessa hyväksyttiin klubiin kuusi uutta varsinaista jäsentä sekä yksi perheenjäsen.

Hallitus päätti, että SMK ryhtyy venekerho Matildan Meriseura ry:n ystävyysseuraksi.

– Matildan Meriseuralla on satama Teijossa ja ystävyysseuratoiminnan myötä klubilaiset saavat mm. alennusta yöpymishinnoista. Lisäksi klubilaiset saavat mahdollisuuden säilyttää veneitään kauden aikana satamassa, mikä lyhentää huomattavasti matkaa esimerkiksi saaristomerelle, kertoo kommodori John Holmström.

Lue lisää uutisesta: SMK ja Mathildan Meriseura ry ovat ystävyysseuroja 

Klubin tulos on ylittynyt positiivisesti vuonna 2017.

– Tämä johtuu osaltaan siitä, että klubiin liittyi oletettua enemmän uusia jäseniä, ja toisaalta siitä, että selvisimme erilaisista korjaustöistä budjetoitua edullisemmin, Holmström tarkentaa.

Tilinpäätös esitellään jäsenistölle kevätkokouksessa 14. maaliskuuta (klo 19, Botta).

Klubin strategiatyö on aloitettu. Nykyinen strategia toimii työn pohjana arvoineen, visioineen ja missioineen, mutta nyt strategiaa terävöitetään ja selkeytetään. Tavoitteena on saada aikaan konkreettinen strategia, joka on käyttäjälähtöinen ja vastaa kysymyksiin mitä, kenelle ja miten. Jäsenet osallistetaan strategian tekemiseen työn edetessä.

Kommodori kertoo myös tavanneensa venemessuilla moottoriveneurheilun grand old manin, Stig-Olof Fagerströmin: 

– Hän lähetti kaikille klubilaisille terveisiä ja toivoi klubimme palaavan vielä jossain muodossa takaisin juurilleen venekilpaurheilun pariin.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 14. maaliskuuta.

Teksti: Marjo Mansikka