John Holmström Suomen Moottoriveneklubin kommodoriksi

12.11.2017

Suomen Moottoriveneklubin 9.11.2017 pidetty syyskokous valitsi John Holmströmin klubin kommodoriksi vuodelle 2018.

John Holmström on liittynyt klubiin vuonna 2008  ja ollut vuoden hallituksen jäsenenä. Veneillyt hän on koko ikänsä, ja suku on kotoisin Kökarista. Ammatiltaan John on yrittäjä.

- Hyvinvoivan klubin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu avoimuus ja yhdessä tekemisen meininki, toteaa John Holmström.

- Klubin toiminnan kehittäminen on kaikkien klubilaisten asia. Ja meidän kaikkien osaamiselle ja panokselle on varmasti myös tilaa Johnin vetämässä klubissa, kiteyttää Merja Vuori. Hän toimi kommodorina vuodesta 2014. – Onnittelen lämpimästi Johnia. Klubi saa hänestä idearikkaan vetäjän.

Syyskokouksessa valittiin Sakari Salonen edelleen varakommodoriksi vuosille 2018-2019. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin vuosille 2018-2020 Patrik Hänel ja Kari Paasonen sekä vuosille 2018-2019 Juhani Vitikka.

Samoin syyskokous valitsi kaikkiin lautakuntiin kolme jäsentä vuodelle 2018.

Pajalahden satamalautakunta: Ilpo Leino, Unto Partinen ja Risto Savolainen, Pohjoisrannan satamalautakunta: Jonni Kullas, Mauri Siivinen ja Tiitus Tuohikorpi, Ulkosatamalautakunta: Henri Korpi, Ari Koskinen ja Markku Pesonen, Viestintälautakunta: Riikka Holmström, Hannu Lahtonen ja Ilkka Peltoniemi, Merkkilautakunta: Anne Järvinen, Esa Sahlman ja Timo Vanhanen, Ohjelma- ja koulutuslautakunta: Mikko Kaira, Mirja Kivioja ja Harri Ojanen.