Kevätkokouksessa kiitokset monelle klubilaiselle

23.3.2017

Suomen Moottoriveneklubin kevätkokous pidettiin 14.3.2017. Yhteisten asioiden teen uurastavia klubilaisia huomioitiin merkein ja palkinnoin. Varsinaisessa kokouksessa päätettiin edellinen toimintavuosi.

Harrastuksemme ja klubimme toiminta ei ole mahdollista ilman yhteisten asioiden eteen uurastavia klubilaisia. Harrastusmerkin saivat Mirja Kivioja ja Eija Väliranta. Hopeinen ansiomerkki puolestaan luovutettiin Margit Alasalmelle, Ville Hahkalalle ja Markku Siiviselle. Kommodorin palkinnolla (Commodor’s Frigate) huomioitiin Henrik Palin, ja Fårholmenin kiertopalkinnon sai Ari Koskinen.

Pitkästä aikaa jaettiin myös Volter Henricksonin pokaali. Sen sai Rolf Paulow pisimmästä merimatkasta – Perämeren kierroksesta.

Varsinaisessa kokouksessa vahvistettiin vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös. Samoin hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus.

Vuoden 2017 osalta vahvistettiin venepaikkamaksut uudelleen. Nyt helsinkiläisten ja ulkopaikkakuntalaisten maksut ovat yhdenmukaiset. Samalla käytiin läpi Pajalahden klubirakennuksen liittyviä asioita. 

Kirjoittaja: Merja Vuori