Lasten ja nuorten veneilykoululle toinenkin pääsponsori: Brig

28.2.2017

Brig-veneiden maahantuoja Marinew on uusi pääsponsori Subaru Nordicin rinnalla.

Brig-veneiden maahantuoja Oy Marinew Ab ja Suomen Moottoriveneklubi SMK ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Marinew tulee SMK:n Lasten ja Nuorten Veneilykoulun toiseksi pääsponsoriksi Subaru Nordic Oy:n rinnalle.

Marinew antaa Veneilykoulun käyttöön Brigin rib-veneitä.

- Haluamme auttaa nuoria tutustumaan veneilyn maailmaan. On ilo olla tukemassa monipuolista veneilykoulutusta, jossa lapsia ja nuoria koulutetaan turvalliseen vesillä liikkumiseen. Mielestämme SMK on liikkeellä oikealla asialla ja asenteella. Suomen myydyimmän rib-venemerkin maahantuojana iloitsemme siitä, että Veneilykoulu käyttää kalustonaan turvallisia Brigin veneitä ja Evinruden moottoreita, Marinew Oy:n toimitusjohtaja Torleif Theman sanoo. 

SMK:n Lasten ja Nuorten Veneilykoulun koulutuspäällikkö Timo Kivioja toteaa uuden yhteistyösopimuksen mahdollistavan yhä useamman lapsen ja nuoren kouluttamisen.

- SMK:n Veneilykoulussa lapsille opetetaan laajasti veneilytaitoja. Koulutukseen kuuluvat käytännön veneilytaidot, navigointi ja kartanlukemisen opettelu, merimerkkien opettelu, ensiaputaidot, solmukoulu jne.  Tavoitteemme on veneilyturvallisuuden kehittäminen sekä nuorten saaminen harrastuksen pariin, Kivioja sanoo.

SMK:n Lasten ja Nuorten Veneilykoulu on osa Suomen Purjehdus- ja Veneily ry:n menestysseurahanketta. Tunnustuksena uraa uurtavasta nuorisotyöstä SPV palkitsi Suomen Moottoriveneklubin vuoden 2015 junioriseurana.

Lisätietoja

Timo Kivioja, p. 0400 776 101, timo.kivioja@smkfmk.fi