Subaru SMK:n Lasten ja Nuorten Veneilykoulun pääsponsoriksi

27.1.2016

Allekirjoitustilaisuudessa 26.1.2016 Subarun myyntijohtaja Satu Salomaalle luovutettiin SMK:n viiri. Seuraamme edustivat varakommodori Arto Holappa ja koulutuspäällikkö Timo Kivioja.
Allekirjoitustilaisuudessa 26.1.2016 Subarun myyntijohtaja Satu Salomaalle luovutettiin SMK:n viiri. Seuraamme edustivat varakommodori Arto Holappa ja koulutuspäällikkö Timo Kivioja.

TIEDOTE

Subaru SMK:n Lasten ja Nuorten Veneilykoulun pääsponsoriksi

Subaru-autojen maahantuoja Subaru Nordic (Subaru) ja Suomen Moottoriveneklubi ry ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaisesti Subaru tulee SMK:n Lasten ja Nuorten Veneilykoulun (SMK:n Veneilykoulu) pääsponsoriksi.

Subarun mukaantulo SMK:n Veneilykoulun pääsponsoriksi takaa toiminnan jatkuvuuden ja kehittämisen.  SMK:n junioripäällikkö Arto Holappa sanoo olevansa erittäin tyytyväinen Subarun kanssa tehtyyn sopimukseen.

- Olemme aloittaneet veneilykoulutuksen saralla Suomessa jotain aivan uutta. Tämän työmme kehittämiseen saimme pioneerihenkisen tukijan, jonka kanssa on hyvä ja turvallista jatkaa eteenpäin, Holappa kiittelee.

SMK:n Veneilykoulun koulutuspäällikön Timo Kiviojan mukaan yhteistyösopimuksen solmiminen tukee mainiosti veneilykoulussa tehtävää työtä.

- SMK:n Veneilykoulussa lapsille opetetaan laajasti veneilytaitoja. Koulutukseen kuuluvat niin käytännön veneilytaidot, navigointi ja kartanlukemisen opettelu, merimerkkien opettelu, ensiaputaidot, solmukoulu jne.  Tavoitteemme on veneilyturvallisuuden kehittäminen sekä nuorten saaminen harrastuksen pariin.

SMK:n Lasten ja Nuorten Veneilykoulu on osa Suomen Purjehdus- ja Veneily ry:n  (SPV) menestysseurahanketta. SMK sai myös tunnustusta uudenlaisesta ja uraa uurtavasta juniorityöstä, kun SPV palkitsi klubin vuoden 2015 junioriseurana.

Yhteistyö nousee yhteisistä arvoista

Subaru Nordicin myyntijohtaja Satu Salomaa on myös tyytyväinen alkavaan yhteistyöhön.

- Meillä on SMK:n Veneilykoulun kanssa paljon yhteisiä arvoja. Näistä tärkein on turvallisuus. Subaru on liikenneturvallisuuden edelläkävijä, ja SMK:n Veneilykoulu puolestaan painottaa toiminnassaan turvallista ja vastuullista veneilyä. Subarun autot myös sopivat veneilijöille mitä parhaiten. Yhteistyön avulla meillä on mahdollisuus lisätä veneilijöiden tietoisuutta Subarun tuotteista., Satu Salomaa sanoo.

- Olemme mielellämme mukana pioneerihankkeessa mahdollistamassa laadukkaan ja turvallisen lasten ja nuorten veneilykoulutuksen jatkumista ja kehittämistä.

Lisää SMK:n Lasten ja Nuorten Veneilykoulusta voit lukea tästä