17.3.-18.3.2018 klo 10.00-17.00 PaVe: Veneilijäkurssi

Aika: 17.3.2018

Tapahtumapaikka
Humallahden Venekerho

Kesto: Koko viikonlopun kurssi, la + su. Lauantaina klo 10:00 – n. 17, sunnuntaina klo 10 – n. 17.

Lue kurssin lisätiedot: klikkaa tästä pdf-dokumentti auki.

Kohderyhmä: Veneilytaitojen kehittämisestä kiinnostuneet PaVen jäsenseurojen jäsenet, erityisesti veneilyharrastuksen alkupäässä tai keskivaiheilla olevat.

Ota mukaan: harppi, astelevy, kompassi, viivoitin sekä pehmeä lyijykynä ja kumi. Lisäksi laskimesta voi olla hyötyä.

Jatkokoulutus: Veneilijäkurssi on SPV:n nykyään kaksivaiheisen ohjelman ensimmäinen kurssi. Jälkimmäisen eli Venepäällikkökurssin pitämistä suunnitellaan PaVessa alustavasti keväälle 2019 ja se antaa pätevyyden kv. huviveneen kuljettajankirjaan, kun mukana on todistus käytännön veneilytaidosta. Venepäällikkökurssin esitietovaatimuksena on Veneilijäkurssi (tai vaihtoehtoisesti suoritettu Navigaatioliiton Saaristolaivurin tutkinto).

Kurssimaksu: n. 40 EUR, tämä teoriakurssi. Maksu kattaa kurssilla jaettavan SPV:n materiaalipaketin. Oletusarvoisesti kurssimaksu laskutetaan osallistujilta, todennäköisesti vasta jälkikäteen. Jos maksutapa vaihtuu toiseksi (esim. käteismaksu kurssin aikana), asiasta tiedotetaan erikseen.

Suoritusjärjestelyt:

  • Teoriakoe suoritetaan sunnuntaina loppupäivästä.
  • Kurssiin liittyvä käytännön koe suoritetaan tarpeen mukaan erikseen sovittavana myöhempänä ajankohtana (erillinen kulukorvaus). Tästä ajankohdasta ilmoitetaan kurssilaisille erikseen (sovitaan) teoriakurssin aikana tai sen jälkeen.

Kouluttaja: Jori Kosonen (HVK). Jori on SPV:n eli liiton (Suomen Purjehdus ja Veneily) valtuuttama veneilykouluttaja.

Lisätietoja: Hannu Kuronen (HVK), kuronen.hannu ÄT gmail.com

Ruokailu: Koko päivän kurssilla sovitaan normaalisti aamupäivän aikana yhdessä, miten lounasruokailu järjestetään. Oletusarvoisesti keräämällä kolehti (käteistä mukaan!), ja joku osallistujista tekee Wolt/Foodora/Pizzataxi/tms-tilauksen kerhorakennukseen. (Halutessaan voi toki vaihtoehtoisesti ottaa mukaan omat eväät.)

Ilmoittautuminen